Conditii generale de utilizare a site-ului


Site-ul http://hello-travel.ro este creat, detinut si administrat de catre SC Hello Travel Club SRL, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub numarul J26/797/2016, cod unic de inregistrare 36154590. Acest document stabileste termenii si conditiie in care puteti utiliza site-ul http://hello-travel.ro. Utilizarea acestui site, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu Hello Travel Club.

1. Drepturile utilizatorului

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este acela de obtinere de informatii privind ofertele Hello Travel Club, rezervari, abonare la newsletter, suport live sau prin email. Utilizatorul http://hello-travel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non comerciale. Orice alta utilizare nu este permisa.

2. Obligatiile utilizatorului

Prin utilizarea acestui site sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

3. Conditii generale de rezervare si achizitionare de servicii pe http://hello-travel.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Hello Travel Club si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt valabile in limita locurilor disponibile. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Hello Travel Club nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Fiecare Turist este raspunzator personal pentru respectarea prevederilor serviciilor pasapoarte, vamale, sanitare, etc. ale tarii in care calatoreste. Cetatenii straini trebuie sa se informeze asupra obligativitatii vizelor la consulatele si ambasadele tarilor in care vor sa calatoreasca.

In momentul navigarii dumneavoastra pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam sa luati legatura cu Hello Travel Club pentru orice alte detalii suplimentare si complete.

4. Anulari / Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris Hello Travel Club despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Hello Travel Club sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Hello Travel Club sau Furnizorul nu pot anula/modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dumneavoastra prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Hello Travel Club isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

5. Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Hello Travel Club , al hotelului sau al reprezentantului acestuia.

In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.
Hello Travel Club sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Hello Travel Club sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Hello Travel Club isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

6. Confidentialitate si informatii personale

Hello Travel Club S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numarul 0021437/ 2016.

Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea http://hello-travel.ro datele cu character personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi utilizate si prelucrate de catre Hello Travel Club in orice activitati si scopuri legate de marketing precum si in scopul realizarii de baze de date si de utilizare a acestora.

Hello Travel Club se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti (in cazul in care aceasta nu se afla printre partenerii agreati in mod expres), in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legislatia in vigoare si/sau procedurile judiciare.

7. Clauze de neraspundere

Site-ul http://hello-travel.ro este un site cu continut informativ. Hello Travel Club va recurge la masuri rezonabile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si in conformitate cu datele la zi. Informatiile mentionate pe pagina noastra de internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informarea dumneavoastra generala. Hello Travel Club nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor si nu garanteaza in niciun fel, implicit sau explicit, realitatea, exactitatea, integralitatea, actualitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Datele si informatiile accesibile pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Hello Travel Club SRL. Posibilele neconcordante, erori, inexactitati care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Hello Travel Club .

Hello Travel Club nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana fizica si/sau juridical pentru niciun fel de daune care ar putea rezulta direct sau indirect, din utilizarea site-ului http://hello-travel.ro sau ca urmare a oricarei erori, inexactitati, omisiuni.

Hello Travel Club este o agentie de turism detailista si actioneaza ca agent pentru terti furnizori, precum: hoteluri, furnizori de servicii turistice, linii aeriene, companii de asigurare, companii de inchiriat masini- denumiti in continuare Furnizori. Date fiind acestea, Hello Travel Club nu isi asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de catre furnizorii enumerati mai sus si nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, calitatea, acuratetea produselor si/sau serviciilor ce sunt afisate pe acest site.

8.Modificari in termenii si conditiile de utilizare

Hello Travel Club poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Hello Travel Club si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului http://hello-travel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate. Hello Travel Club nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestor site-uri, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

9. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Hello Travel Club si partenerii sai detin drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site precum si a celor transmise prin intermediul postei electronice. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor si este proprietatea Hello Travel Club.
Fara un accord prealabli scris al Hello Travel Club este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers .

10. Profilurile calatorilor

Hello Travel Club colecteaza informatii despre calatori atunci cand se efectueaza o rezervare prin site-ul agentiei. Deoarece profilul dumneavoastra poate include si date despre terte persoane, va rugam sa va asigurati ca orice informatie completata despre alte persoane (altele decat dvs.) a fost furnizata cu acordul acestora pentru a fi folosita in conformitate cu prezenta politica de confidentialitate.

11. Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

Hello Travel Club confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google, accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google.

12. Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul Dvs este protejat prin intermediul unei parole. Hello Travel Club face toate eforturile necesare si foloseste ultimele tehnologii disponbile pentru a va asigura protectia si securitatea datelor.

13. Cookies

Pentru a imbunatati continuu informatiile pe care vi le oferim , dar si pentru o navigare cat mai fluida pe site-ul nostru, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre continutul vizualizat, nu despre utilizatori. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

14. Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.

15. Legislatie si jurisdictie

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea/funcţionarea/disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.