Modalitati de livrare a documentelor de calatorie


1. Transmiterea documentelor in format electronic prin e-mail

Vouchere de calatorie pentru vacante in strainatate se vor transmite in format electronic in casuta de e-mail comunicata de Dumneavoastra impreuna cu bonul comanda, contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice (semnat si completat de catre reprezentantul legal al Hello Travel Club) si factura.

In cazul anumitor sejururi voucher-ul poate fi emis numai intr-un interval de 2-14 zile inainte de inceperea calatoriei.

Bonul de comanda si contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice trebuie tiparite si semnate de catre turistul titular iar apoi transmise catre Hello Travel Club in format electronic scanat, pe adresa de email contact@hello-travel.ro sau prin posta.

2. Asigurarea medicala si asigurarea storno

Asigurarile medicale si storno pot fi transmise clientului in format electronic in casuta de e-mail comunicata de Dumneavoastra.
Asigurarea trebuie tiparita si semnata de catre titular/turist. Asigurarea semnata se va transmite catre Hello Travel Club in forma electronic scanata pe adresa de e-mail contact@hello-travel.ro.

3. Biletele de avion

vor fi transmise in format electronic in casuta de e-mail comunicata de Dumneavoastra. Dumneavoastra veti tipariti biletul electronic primit si va puteti prezenta cu acesta la aeroport pentru imbarcare. Daca nu aveti posibilitatea de a tipari biletul va puteti prezenta la aeroport cu actul de identitate folosit pentru rezervare.

Va recomandam sa faceti check-in on-line, in acest fel veti evita cozile de la check-in din aeroport si eventuale taxe percepute pentru check-in in aeroport.

4. Transmiterea documentelor prin posta

La cererea turistului, documentele de calatorie se pot transmite prin posta, caz in care termenul de predare este de min 5 zile. In aceasta situatie va rugam sa va asigurati ca aveti suficient timp pentru a primi documentele de calatorie inainte de data inceperii calatoriei.

5. Alte modalitati de ridicare a documentelor de calatorie

Pentru excursiile de grup la care mijlocul de transport este autocarul nu se elibereaza documente de calatorie individuale, documentele de calatorie colective fiind in posesia ghidului sau insotitorului de grup.

Biletele de intrare la evenimente sportive, culturale, parcuri de distractie se vor ridica inainte de inceperea evenimentului sau la intrarea in parc.

IMPORTANT